Bouwtechnieken Depauw Kevin BV zorgt voor al jouw keuringsattesten

  • Gas
  • Elektriciteit
  • Zonnepanelen
  • Water
  • Riolering

Keuringscertificaat Electriciteit

Wie zijn woning verkoopt moet beschikken over een keuringsattest van zijn elektrische installatie. Bij negen op de 10 verkochte woningen voldoet de electrische installatie niet aan de huidige wettelijke normen.

Ben jij koper van zo een woning, dan ben je verplicht om deze gebreken binnen de 18 maanden na aankoop van de woning aan te pakken. Doe je dat niet dan riskeer je een boete van de federale overheidsdienst economie maar vooral ook problemen met de verzekering.

Is het keuringsattest voor jou een raadsel en weet je niet wat er moeten gebeuren? Dan komen wij ter plaatste samen met jou de gebreken overlopen en de nodige oplossing aan te bieden om zo een positief keuringsattest te bekomen.

Keuringscertificaat Gas

De keuring van een gasinstallatie is in heel België verplicht vóór de opening van een meter, voor elke gastinstallatie of hernieuwing. Deze keuring omvat een dichtheidstest dewelke controleert of de doorvoer van het gas in de leidingen correct verloopt en zonder lekken.

Tijdens de keuring word ook een isometrieschema opgemaakt, hierop vindt men de gasleidingen en de toestellen die werken op gas. Heb jij een keuring nodig geef ons gerust een seintje.